Coach Snoop seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Coach Snoop? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Coach Snoop.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Coach Snoop (Seizoen 1) dateert van 2018.
Coach Snoop Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Coach Snoop? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Coach Snoop seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Coach Snoop Serie Informatie
Coach Snoop is een Documentaire-serie uit 2018. Geregisseerd door William J. Saunders met onder meer de acteurs en Snoop Dogg .
In 2005 richtte rapper Snoop Dogg de Snoop Youth Football League op. Dat is een naschools programma in de omgeving van Los Angeles om kinderen van de straat te houden en op hun doelen gericht te houden. In deze documentaireserie legt Snoop uit waarom hij coach is geworden en de jonge atleten begeleidt. Ook wordt er kennisgemaakt met de kinderen en de coaches, die Snoops team vormen, en worden de belangrijke levenslessen onthuld die ze allemaal bij elke wedstrijd leren.