Cat People seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Cat People? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Cat People.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Cat People (Seizoen 1) dateert van 2021.
Cat People Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Cat People? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cat People seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Cat People Serie Informatie
Cat People is een Documentaire-serie uit 2021.
Honden krijgen in het algemeen de eer om de beste vriend van de mensheid genoemd te worden, maar voor veel andere mensen zijn het juist katten. In de documentaireserie 'Cat People' wordt de fascinerende relatie met katten verkend door de lens van enkele van de meest opmerkelijke en verrassende katliefhebbers ter wereld. Ze trotseren de negatieve stereotypen van wat het betekent om een kattenmens te zijn en onthullen de diepe band die kattenliefhebbers delen met deze fel onafhankelijke, mysterieuze wezens.