Defying Gravity seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Defying Gravity? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Defying Gravity.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Defying Gravity (Seizoen 1) dateert van 2009.
Defying Gravity Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Defying Gravity? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Defying Gravity seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Defying Gravity Serie Informatie
Defying Gravity is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2009. Geregisseerd door Sturla Gunnarsson met onder meer de acteurs Laura Harris, Ron Livingston en Christina Cox .
Defying Gravity gaat over 8 astronauten die op een missie gaan naar verschillende planeten in een tijdsspanne van 6 jaar. We volgen hen en de mensen van mission control tijdens deze reis. Er zit echter een geheim doel achter de missie, die slechts enkele mensen weten. Verder zien we flashbacks uit de opleiding van de astronauten en de mensen van mission control, die de levens van deze mensen nog steeds beïnvloeden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.