• 9.383.742 stemmen

Annarasumanara

Annarasumanara seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Annarasumanara? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Annarasumanara.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Annarasumanara (Seizoen 1) dateert van 2022.

Annarasumanara Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Annarasumanara? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Annarasumanara seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Annarasumanara Serie Informatie

Annarasumanara is een Drama / Fantasy-serie uit 2022. Geregisseerd door Kim Seong-yoon met onder meer de acteurs Hong Seo-hee, Choi Young-jun en Ji Hye-won .

Yoon A-Yi is een middelbare scholier, maar ze helpt zichzelf en haar jongere zus door parttime te werken. Ze weet niet waar haar ouders zijn. Haar vader werd van huis verdreven vanwege incassobureaus en haar moeder verliet hen vervolgens ook. Ondanks haar slechte financiële situatie kan ze academisch tot de top van haar school behoren. Yoon A-Yi wil zo snel mogelijk volwassen worden om een stabiele baan te krijgen. Haar klasgenoot Na Il-Deung concurreert regelmatig met haar om het hoogste cijfer te krijgen, maar ze beginnen gevoelens voor elkaar te krijgen. Op een dag ontmoet Yoon A-Yi goochelaar Lee-Eul in een verlaten pretpark. Hij geeft goochelshows aan mensen die hem vertellen dat ze in magie geloven. Hij is een mysterieus persoon, maar hij troost Yoon A-Yi, die hem vertelt dat ze in magie gelooft.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.