Bulgasal seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bulgasal? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bulgasal.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bulgasal (Seizoen 1) dateert van 2021.
Bulgasal Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bulgasal? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bulgasal seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bulgasal Serie Informatie
Bulgasal is een Drama / Fantasy-serie uit 2021-2022. Geregisseerd door Jang Young-woo met onder meer de acteurs Lee Young-lan, Choi Jae-woong en Kim Hyun-myung .
Dan Hwal is geboren met een vloek. Toen hij gedurende de Joseondynastie als militair de overblijfselen van de vorige dynastie moest uitwissen, werd hij plotseling onsterfelijk. Al 600 jaar lang kan hij niet doden of gedood worden. Hij is een Bulgasal, een mythisch schepsel dat zich voedt met menselijk bloed. Dan Hwal heeft een vermoeden wie er achter zijn vloek zit en wil wraak. Terwijl hij hoopt dat hij ooit bevrijd zal worden van de vloek, kruist hij het pad met Min Sang-woon. Zij was net als hem onsterfelijk, maar na een tragische gebeurtenis is ze weer in een mens veranderd.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.