• 9.384.824 stemmen

Invisible Monsters: Serial Killers in America

Invisible Monsters: Serial Killers in America seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Invisible Monsters: Serial Killers in America? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Invisible Monsters: Serial Killers in America.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Invisible Monsters: Serial Killers in America (Seizoen 1) dateert van 2021.

Invisible Monsters: Serial Killers in America Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Invisible Monsters: Serial Killers in America? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Invisible Monsters: Serial Killers in America seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Invisible Monsters: Serial Killers in America Serie Informatie

Invisible Monsters: Serial Killers in America is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2021. met onder meer de acteurs Mark E. Safarik, Pamela Bass en Pamela Bass .

Invisible Monsters: Serial Killers in America weeft de verhalen van vijf beruchte seriemoordenaars - Ted Bundy, John Wayne Gacy, Jeffrey Dahmer, The Green River Killer en BTK - samen in één enkel verhaal van wat er gebeurde in cultuur, communicatie , wetshandhaving, media, forensisch onderzoek en technologie die hen in staat stelden zich te verspreiden en gevangenneming te ontwijken. Deze ogenschijnlijk normale mannen, die velen nog steeds angst aanjagen, ontwikkelden verontrustend intieme en praktische benaderingen van moord die in strijd waren met hun openbaar bestaan. De verhalen van deze moordenaars en hun slachtoffers worden verteld door degenen die het dichtst bij hen staan, inclusief exclusieve interviews met overlevenden, onderzoekers, forensisch psychologen, aanklagers en familieleden van slachtoffers.