• 9.399.900 stemmen

Familie Knots, De

De Familie Knots seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie De Familie Knots? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Familie Knots.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Familie Knots (Seizoen 4) dateert van 1984.

De Familie Knots Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van De Familie Knots? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Familie Knots seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Familie Knots Serie Informatie

De Familie Knots is een Komedie-serie uit 1980-1984. met onder meer de acteurs Marnix Kappers, Hetty Heyting en Jan Simon Minkema .

De serie speelt zich af in het huis van de familie Knots. De excentrieke Tante Til (voluit: Mathilde) is kunstschilderes. Het salonatelier is haar werkplaats. Til is getrouwd met Frederik. Frederik was glazenwasser, maar zit na een val van de ladder werkloos thuis. Omdat hij als glazenwasser tien jaar lang intensief door alle 422 ramen van het politiebureau naar binnen heeft kunnen gluren en zo de kunst kon afkijken heeft hij zichzelf tot detective Onkel X verklaard en is continu bezig om dingen grondig uit te zoeken. In de keuken zitten opa Herman en oma Johanna Knots, de ouders van Tante Til. Beneden heeft de familie Knots een stripboekenruilwinkel, waar het (achter)nichtje Hansje achter de toonbank staat. Hansje heeft een oogje op de onderwijzer Arend Vogel die vanwege zijn overspannenheid op zolder een kamer huurt. Tot slot is er nog neef Herbert, de ambtenaar. Hij komt vaak langs bij zijn familie en is gek op speledingetjes en cadeauverrassingen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 98 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.