Masked Rider seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Masked Rider? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Masked Rider.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Masked Rider (Seizoen 2) dateert van 1996.
Masked Rider Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Masked Rider? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Masked Rider seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Masked Rider Serie Informatie
Masked Rider is een Actie / Avontuur-serie uit 1995-1996. met onder meer de acteurs Michael McConnohie, Ted Jan Roberts en Candace Kita .
Op de verre en strijdlustige planeet Edenoi krijgt de jonge prins Dex de krachten van de Masked Rider. Zijn grootvader, de koning, stuurt Dex vervolgens naar de aarde om deze te beschermen tegen het oprukkende kwaad van graaf Dregon en zijn troepen. Eenmaal op aarde wordt Dex geadopteerd door een vriendelijke familie en leert hij te leven als een mens. Met zijn metgezel Ferbus aan zijn zijde is Dex altijd waakzaam als de Masked Rider.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.