Killing It seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Killing It? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Killing It.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Killing It (Seizoen 2) dateert van 2023.
Killing It Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Killing It? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Killing It seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Killing It Serie Informatie
Killing It is een Komedie-serie uit 2022-2023. Geregisseerd door Maurice Marable met onder meer de acteurs Craig Robinson, Claudia O'Doherty en Scott MacArthur .
Zoals velen heeft Craig te maken met de hoogte- en dieptepunten die het leven in onze huidige samenleving met zich meebrengt. Craig komt talloze ongelukkige gelegenheden tegen, waaronder zijn auto die in vlammen opgaat, zijn huis dat ook dienst doet als sportschool en zijn dochter die op het punt staat met haar stiefvader naar een andere staat te verhuizen. Om toch nog iets goed te doen besluit hij mee te doen aan een wedstrijd pythons verslaan, waarbij de persoon die de meeste slangen doodt $ 20.000 wint. Dit geld is precies wat Craig nodig heeft om uit zijn benarde situatie te komen en een beter pad voor zichzelf te vinden, maar er strijden meer mensen om deze hoofdprijs.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.