Zachowaj Spokój seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Zachowaj Spokój? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Zachowaj Spokój.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Zachowaj Spokój (Seizoen 1) dateert van 2022.
Zachowaj Spokój Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Zachowaj Spokój? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Zachowaj Spokój seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Zachowaj Spokój Serie Informatie
Zachowaj Spokój is een Drama / Misdaad-serie uit 2022. met onder meer de acteurs Mikolaj Sliwa, Marta Pietka en Jakub Pruski .
Anna en Michał Barczyk zijn gelukkig getrouwd en hebben een zoon, Adam. Ze wonen in een welvarende woonwijk van Warschau, waar de lokale gemeenschap een rustig leven leidt. Dit rustige leven komt echter op zijn kop te staan wanneer de 18-jarige Adam spoorloos verdwijnt. De bezorgde ouders die wonen in de rijke wijk doen alles wat ze kunnen om hun kinderen te beschermen. De op de rand van volwassenheid verkerende kinderen besluiten echter het heft in eigen handen te nemen, en op eigen onderzoek uit te gaan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 23 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.