• 9.384.413 stemmen

Family Law

Family Law seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Family Law? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Family Law.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Family Law (Seizoen 4) dateert van 2025.

Family Law Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Family Law? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Family Law seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Family Law Serie Informatie

Family Law is een Drama / Komedie-serie uit 2021-2025. Geregisseerd door Andy Mikita met onder meer de acteurs Lauren Holly, Bobbi Charlton en Luke Camilleri .

In Vancouver worstelt advocate, en tevens herstellende alcoholiste, Abigail "Abby" Bianchi om haar carrière en gezin weer op de rails te krijgen. Als voorwaarde voor haar proeftijd wordt Abby gedwongen om te werken bij het bedrijf van haar vervreemde vader, Svensson and Associates. Ze moet voor het eerst in het familierecht gaan werken, terwijl ze nieuwe relaties smeedt met haar halfbroer en halfzus die ze voordien nog niet had ontmoet. Het resultaat is een disfunctioneel familieadvocatenkantoor dat andere gezinnen helpt met hun eigen disfuncties.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,38 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.