• 9.385.200 stemmen

Pera Palas'ta Gece Yarısı

Pera Palas'ta Gece Yarısı seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Pera Palas'ta Gece Yarısı? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Pera Palas'ta Gece Yarısı.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Pera Palas'ta Gece Yarısı (Seizoen 2) dateert van 2024.

Pera Palas'ta Gece Yarısı Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Pera Palas'ta Gece Yarısı? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pera Palas'ta Gece Yarısı seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Pera Palas'ta Gece Yarısı Serie Informatie

Pera Palas'ta Gece Yarısı is een Drama / Fantasy-serie uit 2022-2024. Geregisseerd door Emre Şahin met onder meer de acteurs Hazal Kaya, James Chalmers en Selahattin Paşalı .

De journaliste Esra doet onderzoek voor een artikel over Pera Palace, een historisch hotel in Istanbul. Plots belandt ze in het jaar 1919, waar ze een dubbelganger ontmoet en te maken krijgt met politieke intriges. Ze moet een moordmysterie oplossen, evenals een complot verijdelen dat tegen een belangrijk historisch figuur geraamd wordt. Er staat politiek gezien zeer veel op het spel, en zo zou dit complot het lot van het moderne Turkije kunnen veranderen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,90 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.