• 9.383.742 stemmen

Portrait-Robot

Portrait-Robot seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Portrait-Robot? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Portrait-Robot.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Portrait-Robot (Seizoen 3) dateert van 2024.

Portrait-Robot Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Portrait-Robot? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Portrait-Robot seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Portrait-Robot Serie Informatie

Portrait-Robot is een Drama / Misdaad-serie uit 2021-2024. Geregisseerd door Alexis Durand-Brault met onder meer de acteurs Rachel Graton, Sophie Lorain en Kathleen Fortin .

Thriller verteld vanuit het perspectief van een jonge forensisch tekenaar, Éve, die profielschetsen van verdachten en slachtoffers voor een politie-eenheid in Montreal maakt. Ze lijdt aan een bipolaire stoornis, maar is erg goed in haar werk: ze is in staat is om mensen als het ware te "lezen". Wanneer haar ex terugkeert, wordt ze gedwongen om met het onderzoeksteam de zaak rond de verdwijning van haar zoontje te heropenen. Wat volgt, is een inkijk in het reilen en zeilen van een nogal uniek samengesteld rechercheteam.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,21 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.