Mira, Royal Detective seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Mira, Royal Detective? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mira, Royal Detective.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mira, Royal Detective (Seizoen 2) dateert van 2021.
Mira, Royal Detective Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Mira, Royal Detective? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mira, Royal Detective seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mira, Royal Detective Serie Informatie
Mira, Royal Detective is een Animatie / Avontuur-serie uit 2020-2022. met onder meer de acteurs Leela Ladnier, Kal Penn en Utkarsh Ambudkar .
Als de nieuw benoemde koninklijke detective van Jalpur, reist de dappere Mira door het koninkrijk om Jan en alleman te helpen. Met de hulp van haar vriendje, prins Neel, haar nichtje, Priya, en haar mangoest-hulpjes, Mikku en Chikku, gebruikt Mira haar unieke talent om elke zaak op te lossen die op haar pad komt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.