• 9.385.191 stemmen

Soy Luna

Soy Luna seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Soy Luna? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Soy Luna.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Soy Luna (Seizoen 3) dateert van 2018.

Soy Luna Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Soy Luna? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Soy Luna seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Soy Luna Serie Informatie

Soy Luna is een Familie / Drama-serie uit 2016-2018. Geregisseerd door Martín Saban met onder meer de acteurs Karol Sevilla, Ruggero Pasquarelli en Valentina Zenere .

Luna woont in Mexico en heeft een bijbaantje als bezorgster op rolschaatsen. Als ze vrij is, skate ze het liefst over de boulevard samen met haar beste vriend Simón. Maar dat verandert allemaal als haar ouders gevraagd worden om naar Argentinië te verhuizen voor werk. Hoewel het moeilijk is voor Luna om in een ander land te wonen, is ze vastbesloten om alles te proberen om nieuwe vrienden te maken en een nieuwe stijl van skaten aan te leren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.