70 Jaar TV: Levensbeschouwing seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 70 Jaar TV: Levensbeschouwing? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 70 Jaar TV: Levensbeschouwing.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 70 Jaar TV: Levensbeschouwing (Seizoen 1) dateert van 2021.
70 Jaar TV: Levensbeschouwing Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 70 Jaar TV: Levensbeschouwing? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 70 Jaar TV: Levensbeschouwing seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
70 Jaar TV: Levensbeschouwing Serie Informatie
70 Jaar TV: Levensbeschouwing is een Documentaire-serie uit 2021.
In de afgelopen zeventig jaar zijn verschillende religieuze tv-programma’s de revue gepasseerd. Van ‘Op zoek naar God’ tot ‘Gelukkig in Beth Juliana’ en van ‘De Wandeling’ tot ‘De Nieuwe Maan’. Dit programma blikt terug op verschillende levensbeschouwelijke programma’s die de afgelopen zeventig jaar op TV zijn uitgezonden én stelt de vraag: 'Heeft God nog toekomst op TV?' Religies en levensbeschouwingen laten bijvoorbeeld in hun gezamenlijke viering zien dat de spirituele rijkdom van hun tradities een inspiratiebron is voor het werken aan een bezielde democratie.