• 9.383.825 stemmen

Our Flag Means Death

Our Flag Means Death seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Our Flag Means Death? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Our Flag Means Death.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Our Flag Means Death (Seizoen 2) dateert van 2023.

Our Flag Means Death Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Our Flag Means Death? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Our Flag Means Death seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Our Flag Means Death Serie Informatie

Our Flag Means Death is een Komedie / Historisch-serie uit 2022-2023. Geregisseerd door Luis Fernando Frías de la Parra met onder meer de acteurs Kristian Nairn, Nathan Foad en Samson Kayo .

Quasi-gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Stede Bonnet. In het jaar 1717 besluit Bonnet, een rijke, aristocratische grootgrondbezitter, in een 'midlifecrisis' avant la lettre, om zijn welgestelde leventje van welvaart achter zich te laten, en een piraat te worden in de gelederen van de notoire Zwartbaard. Dit gaat echter niet helemaal zoals verwacht.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,46 met in totaal 28 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.