Heel Holland Bakt Kids seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Heel Holland Bakt Kids? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Heel Holland Bakt Kids (Seizoen 5) dateert van 2024.
Heel Holland Bakt Kids Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Heel Holland Bakt Kids? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Heel Holland Bakt Kids seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Heel Holland Bakt Kids Serie Informatie
Heel Holland Bakt Kids is een Spelprogramma-serie uit 2020-2024.
Kinderversie van 'Heel Holland Bakt', waarin zes kinderen met een ouder meedoen. Alleen de technische opdracht en het spektakelstuk worden gedaan; de eerste opdracht uit de afleveringen van 'Heel Holland Bakt' dus niet. De technische opdracht wordt, in tegenstelling tot de reguliere versie, individueel gedaan. Alle deelnemers moeten achter elkaar binnen een bepaalde tijd een opdracht doen, zoals chocolade spuiten op bonbons of cakejes versieren. De jury beoordeelt zodra iedereen aan de beurt geweest is wie dit het beste heeft gedaan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,33 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.