• 9.384.662 stemmen

MasterChef

MasterChef seizoen 22?

Zal er een seizoen 22 beschikbaar komen voor de tv-serie MasterChef? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van MasterChef.

Het laatste bij ons bekende seizoen van MasterChef (Seizoen 21) dateert van 2025.

MasterChef Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 22) van MasterChef? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over MasterChef seizoen 22 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

MasterChef Serie Informatie

MasterChef is een Spelprogramma / Reality-serie uit 2005-2025. Geregisseerd door David Crerar met onder meer de acteurs John Torode en Gregg Wallace .

Culinaire wedstrijdserie waarin amateurkoks uit heel Groot-Brittannië de strijd met elkaar aangaan en hun kooktalenten aan de juryleden tonen. Juryleden John Torode en Gregg Wallace beoordelen het kooktalent. Zij bepalen namelijk wie zich uiteindelijk voortaan MasterChef mag noemen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 21 seizoenen.