My Mom, Your Dad seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie My Mom, Your Dad? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van My Mom, Your Dad.
Het laatste bij ons bekende seizoen van My Mom, Your Dad (Seizoen 1) dateert van 2022.
My Mom, Your Dad Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van My Mom, Your Dad? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over My Mom, Your Dad seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
My Mom, Your Dad Serie Informatie
My Mom, Your Dad is een Spelprogramma / Reality-serie uit 2022.
Een groep alleenstaande ouders die door hun schoolgaande kinderen zijn genomineerd voor een tweede kans op liefde. De ouders gaan samen naar een huis, zich niet bewust van het feit dat hun volwassen kinderen verderop in de straat in een tweede huis wonen. Ze volgen elke beweging door verborgen camera's en manipuleren hun ontmoetingen. Van grappige momenten tot hartverwarmende bekentenissen, de kinderen zullen hun ouders in een heel nieuw licht zien, aangezien ze de kans krijgen om te kiezen met wie ze worden gematcht op een-op-een date.