We Are Lady Parts seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie We Are Lady Parts? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van We Are Lady Parts.
Het laatste bij ons bekende seizoen van We Are Lady Parts (Seizoen 2) dateert van 2024.
We Are Lady Parts Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van We Are Lady Parts? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over We Are Lady Parts seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
We Are Lady Parts Serie Informatie
We Are Lady Parts is een Komedie / Muziek-serie uit 2021-2024. Geregisseerd door Nida Manzoor met onder meer de acteurs Juliette Motamed, Aiysha Hart en Anjana Vasan .
Een Britse punkband met alleen maar moslima's is op zoek naar een lead gitarist die past bij hun specifieke ruige, feministische smaak. Men ziet de perikelen van de band door de ogen van Amina Hussein, een student microbiologie die hun nieuwe gitariste wordt. Bovendien is Amina een keurig meisje dat op jacht is naar een man. Het lijkt geen voor de hand liggende combinatie, maar ze weten elkaar toch te vinden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,55 met in totaal 30 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.