• 9.386.047 stemmen

How We Roll

How We Roll seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie How We Roll? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van How We Roll.

Het laatste bij ons bekende seizoen van How We Roll (Seizoen 1) dateert van 2022.

How We Roll Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van How We Roll? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over How We Roll seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

How We Roll Serie Informatie

How We Roll is een Komedie-serie uit 2022. Geregisseerd door Phill Lewis met onder meer de acteurs Judy Kain, Chi McBride en Katie Lowes .

Als ervaren speler weet Tom dat je bij bowlen twee kansen krijgt: wat je ook doet met de eerste bal, je krijgt er nog een om het goed te maken - de ultieme tweede kans. Met dat in gedachten begint hij zijn nieuwe bowlingcarrière met de goedkeuring van zijn liefdevolle vrouw Jen; de toegewijde steun van Archie, zijn mentor en de trotse eigenaar van Archie's Lanes: Home of the Curly Fry; de voorzichtige steun van zijn beschermende moeder, Helen; en de aanmoediging van zijn zoon, Sam. Het valt echter nog te bezien of Tom het ver gaat schoppen in het professionele bowlingcircuit.