• 9.385.376 stemmen

Uncle Buck

Uncle Buck seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Uncle Buck? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Uncle Buck.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Uncle Buck (Seizoen 1) dateert van 2016.

Uncle Buck Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Uncle Buck? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Uncle Buck seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Uncle Buck Serie Informatie

Uncle Buck is een Komedie-serie uit 2016. Geregisseerd door Ken Whittingham met onder meer de acteurs Iman Benson, Nia Long en Mike Epps .

Uncle Buck is iemand die houdt van plezier en iemand die ietwat onvolwassen is. Nu heeft Buck een nieuwe verblijfplaats en een baan nodig. Wanneer de oppas van zijn broer stopt, neemt Buck die rol op zich. Zijn onconventionele aanpak zou hem weleens de juiste man voor de opdracht kunnen maken en zijn familie zou zomaar eens het antwoord op zijn problemen kunnen zijn.