New World seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie New World? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van New World.
Het laatste bij ons bekende seizoen van New World (Seizoen 1) dateert van 2021.
New World Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van New World? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over New World seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
New World Serie Informatie
New World is een Reality-serie uit 2021. Geregisseerd door Jo Hyo-jin met onder meer de acteurs Jo Bo-ah, Kai en Kim Hee-chul .
In deze realityserie komen zes celebrity's aan op een utopisch eiland vol droomhuizen. Het is hun bedoeling strategieën te bedenken om virtueel geld te verdienen dat ze aan het einde van hun verblijf kunnen verzilveren. Tijdens een welkomstfeest krijgen ze te horen wat ze hiervoor moeten doen. De tweede dag bepalen de stemmen van de meerderheid wie welke activiteit moet uitvoeren.