• 9.385.326 stemmen

Racko - Ein Hund für Alle Fälle

Racko - Ein Hund für Alle Fälle seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Racko - Ein Hund für Alle Fälle? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Racko - Ein Hund für Alle Fälle.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Racko - Ein Hund für Alle Fälle (Seizoen 2) dateert van 2021.

Racko - Ein Hund für Alle Fälle Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Racko - Ein Hund für Alle Fälle? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Racko - Ein Hund für Alle Fälle seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Racko - Ein Hund für Alle Fälle Serie Informatie

Racko - Ein Hund für Alle Fälle is een Familie-serie uit 2019-2021. Geregisseerd door Uli Möller met onder meer de acteurs Lino de Greiff, Ines Hollinger en Monika Manz .

De twaalfjarige Florian "Flori" Wiesner en zijn moeder Eva wonen in een flatgebouw in Leipzig. Wanneer zijn grootvader sterft en hem als erfenis een boerderij in Beieren en een hond genaamd Racko nalaat, verhuist hij samen met Eva naar Beieren. De nieuwe start is niet zo eenvoudig, want de invloedrijke bouwondernemer Angerer doet er alles aan om de boerderij van de nieuwkomers af te pakken om er een wellnesshotel op te bouwen. Racko en Flori worden spoedig goede vrienden en beleven samen spannende avonturen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.