Je Zou Het Moeten Weten seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Je Zou Het Moeten Weten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Je Zou Het Moeten Weten.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Je Zou Het Moeten Weten (Seizoen 1) dateert van 2021.
Je Zou Het Moeten Weten Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Je Zou Het Moeten Weten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Je Zou Het Moeten Weten seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Je Zou Het Moeten Weten Serie Informatie
Je Zou Het Moeten Weten is een Spelprogramma-serie uit 2021.
In deze quiz neemt Harm Edens de kijker mee terug in onze televisiegeschiedenis. Wat is er zoal allemaal voorbijgekomen in de afgelopen zeventig jaar op de Nederlandse televisie? En vooral, wat weten we daar nog vanaf? Twee prominenten uit de televisiewereld, met elk een achterban van vijf tv-kenners, beantwoorden uiteenlopende quizvragen over zo'n beetje alles uit zeventig jaar Nederlandse televisie. Amusement, informatie, drama, muziek, sport, actualiteit... alles komt voorbij. Maar wat weten de deelnemers daar nog vanaf? Met veel memorabele fragmenten en verrassende invalshoeken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.