American Rust seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie American Rust? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van American Rust.
Het laatste bij ons bekende seizoen van American Rust (Seizoen 2) dateert van 2024.
American Rust Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van American Rust? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over American Rust seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
American Rust Serie Informatie
American Rust is een Misdaad / Drama-serie uit 2021-2024. Geregisseerd door John Dahl met onder meer de acteurs Jeff Daniels, Maura Tierney en Bill Camp .
Del Harris is de politiechef van het kleine mistroostige dorpje Buell in Pennsylvania. Door het wegtrekken van de ooit zo florerende olie- en staalindustrie zijn veel inwoners steeds dichter richting de (financiële) afgrond geduwd. Velen proberen de ondraaglijkheid van hun bestaan te verdoven met drugs en buitensporig medicijngebruik. Hard werken is aan Del Harris niet meer besteed. Zijn pensioen is in zicht en daar wil hij zo ongestoord mogelijk op afstevenen. Die planning dreigt echter in de soep te lopen, wanneer de zoon van zijn heimelijke liefde wordt verdacht van moord.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.