Mythic Quest: Raven's Banquet seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Mythic Quest: Raven's Banquet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mythic Quest: Raven's Banquet.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mythic Quest: Raven's Banquet (Seizoen 4) dateert van 2025.
Mythic Quest: Raven's Banquet Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Mythic Quest: Raven's Banquet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mythic Quest: Raven's Banquet seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mythic Quest: Raven's Banquet Serie Informatie
Mythic Quest: Raven's Banquet is een Komedie-serie uit 2020-2025. Geregisseerd door Todd Biermann met onder meer de acteurs Rob McElhenney, Charlotte Nicdao en David Hornsby .
Mythic Quest is een videospelstudio bestaande uit Ian Grimm, Poppy, Brad, C.W. Longbottom en David de medeoprichter. Ze zijn verantwoordelijk voor het grootste MMORPG-spel ooit en staan nu op het punt om de uitbreiding 'Raven's Banquet' uit te brengen. Op de werkplek waar epische werelden gebouwd worden, helden tot stand komen en legendes gecreëerd worden, vinden de zwaarste gevechten niet plaats in het spel, maar op kantoor. En het loopt alles behalve gladjes.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,18 met in totaal 42 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.