• 9.384.057 stemmen

In Vlaamse Velden

In Vlaamse Velden seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie In Vlaamse Velden? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van In Vlaamse Velden.

Het laatste bij ons bekende seizoen van In Vlaamse Velden (Seizoen 1) dateert van 2014.

In Vlaamse Velden Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van In Vlaamse Velden? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over In Vlaamse Velden seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

In Vlaamse Velden Serie Informatie

In Vlaamse Velden is een Drama / Oorlog-serie uit 2014. Geregisseerd door Jan Matthys met onder meer de acteurs Lize Feryn, Lise Feryn en Matthieu Sys .

'In Vlaamse Velden' vertelt in 10 afleveringen het verhaal van de Gentse familie Boesman die probeert te overleven tijdens de Eerste Wereldoorlog. De focus ligt op de vijf familieleden die gedurende vier jaar elk hun eigen oorlog meemaken. Centraal in het verhaal staat de 15-jarige Marie (Lize Feryn), die droomt om een dokter te worden, maar wordt in de plaats verpleegster aan het front. Vader Philippe (Wim Opbrouck), gynaecoloog, ziet zijn kans om professor te worden in de door de Duitse bezetter gesteunde Vlaamse universiteit. Moeder Virginie (Barbara Sarafian) probeert zo goed en zo kwaad als het kan haar gezin bijeen te houden, maar de oorlog drijft hen uit elkaar. Marie’s oudste broer Vincent (Matthieu Sys) vecht mee aan het front, uit idealisme... en zal daarvoor een zware prijs betalen. Guillaume (Wietse Tanghe), haar andere broer, probeert te deserteren maar wordt soldaat tegen wil en dank.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,68 met in totaal 55 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.