Best Shape of My Life seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Best Shape of My Life? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Best Shape of My Life.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Best Shape of My Life (Seizoen 1) dateert van 2021.
Best Shape of My Life Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Best Shape of My Life? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Best Shape of My Life seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Best Shape of My Life Serie Informatie
Best Shape of My Life is een Reality / Documentaire-serie uit 2021. met onder meer de acteurs en Will Smith .
Will Smith neemt zich voor, gedurende twintig weken tien kilo af te vallen en weer fit te worden, na zich de afgelopen jaren wat te veel te hebben laten gaan. Hiervoor stelt hij een streng fitnessregime op. Ook wil hij het werk aan zijn memoires in deze tijd afmaken. Zodra hij aan deze uitdaging begint, beseft hij dat het meeste werk eigenlijk aan zijn geestelijke gezondheid moet worden besteed. Tussen de workouts door ondervindt Smith namelijk de nodige persoonlijke en mentale worstelingen.