Ik Vertrek XL seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Ik Vertrek XL? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ik Vertrek XL.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ik Vertrek XL (Seizoen 3) dateert van 2026.
Ik Vertrek XL Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Ik Vertrek XL? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ik Vertrek XL seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ik Vertrek XL Serie Informatie
Ik Vertrek XL is een Reality-serie uit 2021-2026.
Spin-off van 'Ik Vertrek', waarin net als in de originele serie Nederlanders gevolgd worden die emigreren, en in het buitenland een onderneming willen starten. Hier gaat het niet over een stel of een gezin, maar om een heel gezelschap, zoals meerdere gezinnen bij elkaar, een hele familie of een hele vriendengroep, dat een gedeelde droom heeft en najaagt. Zo volgen we de avonturen van een gezelschap in Noord-Italië, en een ander gezelschap op Bonaire.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.