• 159.521 films
  • 9.828 series
  • 29.144 seizoenen
  • 609.074 acteurs
  • 355.443 gebruikers
  • 8.903.639 stemmen
Avatar
 
banner banner
Wheel of Time, The

The Wheel of Time seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie The Wheel of Time? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van The Wheel of Time.

Het laatste bij ons bekende seizoen van The Wheel of Time (Seizoen 3) dateert van 2024.

The Wheel of Time Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van The Wheel of Time? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over The Wheel of Time seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

The Wheel of Time Serie Informatie

The Wheel of Time is een Actie / Avontuur-serie uit 2021-2024. Geregisseerd door Thomas Napper met onder meer de acteurs Barney Harris, Barney Harris en Dónal Finn .

Moiraine maakt deel uit van de Aes Sedai, een organisatie bestaande uit vrouwen die magie beoefenen. Zij neemt een groep van vijf jonge mensen op reis rond de wereld, omdat ze denkt dat één van hen de reïncarnatie zou kunnen zijn van de Draak: een machtig persoon over wie beweerd wordt dat die ofwel de wereld zal redden, ofwel haar zal vernietigen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,57 met in totaal 101 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.