• 9.385.426 stemmen

Beste Zangers Unplugged, De

De Beste Zangers Unplugged seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Beste Zangers Unplugged? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Beste Zangers Unplugged.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Beste Zangers Unplugged (Seizoen 1) dateert van 2012.

De Beste Zangers Unplugged Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Beste Zangers Unplugged? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Beste Zangers Unplugged seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Beste Zangers Unplugged Serie Informatie

De Beste Zangers Unplugged is een Muziek-serie uit 2012.

Een aantal deelnemers uit vier seizoenen van De Beste Zangers van Nederland is te zien. Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt. Onder anderen Nick en Simon, Gordon, Glennis Grace, Jan Smit, Xander de Buisonjé, Ruth Jacott, René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Dulles en Do laten zich van hun meest muzikale kant zien.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.