• 9.369.458 stemmen

Alternatieve titel: Hit & Run

Status: Terugkerende show

Genre: Actie / Misdaad

Oorsprong: Israël / Verenigde Staten

Ontwikkeld door: Avi Issacharoff, Dawn Prestwich, Itay Reiss, Lior Raz, Nicole Yorkin, Avi Issacharoff, Dawn Prestwich, Lior Raz en Nicole Yorkin

Met onder meer: Lior Raz, Moran Rosenblatt en Kaelen Ohm

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 6 augustus 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Hit and Run

Het leven van een gelukkig getrouwde man wordt overhoop gegooid wanneer zijn vrouw gedood wordt bij een ongeluk, waarbij de daders het land uit gevlucht zijn. Verward en in rouw verkerend zoekt de man naar de daders in de Verenigde Staten. Samen met de hulp van een eerdere geliefde van zijn vrouw komt hij vervolgens achter enkele schokkende geheimen die ze hem bij leven nooit toevertrouwd had.

Meningen over Hit and Run

Bommel62

donderdag 12 augustus 2021
Hit and Run seizoen 1 Goed geacteerd, en de ontwikkelingen in de serie zijn totaal onverwacht. Enorm boeiend dus. Ik wilde het liefste non-stop kijken.
avatar van stinissen

stinissen

• 12024 stemmen
dinsdag 10 augustus 2021
Hit and Run seizoen 1 Prima serie die van het begin tot het einde boeit. En wat dat donker aangaat misschien ligt dat aan je tv. Lior Raz is weer top en ik kan niet wachten tot weer een serie met hem.

CentaurusMokum_tv

maandag 9 augustus 2021
Hit and Run seizoen 1 Mijn eerste recensie op MovieMeter. Had mij verheugd op deze nieuwe serie omdat de acteur Lior Raz één van de hoofdrol spelers is. Had van hem genoten in de serie "Fauda". Kon het 3 afleveringen volhouden maar daarna gestopt met kijken. Kijken is in dit geval niet het goede woord omdat zo'n 80% van de afleveringen van Hit & Run die ik gezien heb, in het donker opgenomen waren. In dit geval is ook donker niet het goede woord. Eerder pikzwart. Het verhaal is niet te volgen omdat je haast niets ziet. Af en toe een "pupil" zodat je weet waar een acteur ongeveer staat. Heb zelfs de verlichting in de huiskamer gedimd om te kijken of dit zou helpen maar helaas. Jammer.

kinkymen_tv

woensdag 18 augustus 2021
Hit and Run seizoen 1 Nee, dit was hem niet. Heb nog t/m aflevering 7 gekeken tot de hoofdpersoon in de gevangenis belandde, dat vond ik een mooi einde. Vooral de hoofdrolspeler die Segev speelt vind ik arrogant, negatief overkomend persoon die geen woord zegt, complete mismatch. Het ene moment heeft Segev een nietszeggend baantje om wat toeristen rond te leiden, nog geen moment later als zijn vrouw is overreden is hij heel toevallig een voormalig seals, huurling en knalt in amerika wat criminelen neer die doodsbang zijn voor hem. Daarna een paar plotwendingen dat opeens alles weer heel anders in elkaar zit en het hele verhaal wordt veel te bizar en alles in donkere achtergronden opgenomen. Aflevering 7, Segev in gevangenis, prima einde voor mij.