Penguin Town seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Penguin Town? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Penguin Town.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Penguin Town (Seizoen 1) dateert van 2021.
Penguin Town Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Penguin Town? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Penguin Town seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Penguin Town Serie Informatie
Penguin Town is een Documentaire / Familie-serie uit 2021.
Een groep Afrikaanse pinguïns trekt voor het zomerse paarseizoen naar het Zuid-Afrikaanse vakantieoord Simonstad. Ze verlaten de gletsjers en ijsschotsen om zich onder de bewoners en toeristen te mengen in het zonnige, warme klimaat. De pinguïns hopen een goede plek te vinden om te paren, eieren te leggen en voor hun nieuwe kuikens te zorgen. Drie groepen worden gevolgd: de Bougainvilleas, een koppel dat al een tijdje samen is, de Duikers, die net bij elkaar zijn, en Junior, een jonge vogel die voor het eerst alleen is.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.