• 9.384.435 stemmen

Chungchungirok

Chungchungirok seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Chungchungirok? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Chungchungirok.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Chungchungirok (Seizoen 1) dateert van 2020.

Chungchungirok Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Chungchungirok? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Chungchungirok seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Chungchungirok Serie Informatie

Chungchungirok is een Drama / Romantiek-serie uit 2020. Geregisseerd door An Gil-ho met onder meer de acteurs Park Bo-gum, Park So-dam en Byeon Woo-seok .

Sa Hye-Jun, een model uit een arbeidersgezin, droomt ervan een topacteur te worden. Ondanks enkele mislukte audities stelt hij zijn militaire dienstplicht uit en begint hij zijn droom waar te maken. Tijdens een modeshow ontmoet hij An Jeong-Ha, een visagiste. Een van Hye-Juns beste vrienden, Won Hae-hyo, is een model die acteur geworden is. Hij komt uit een rijke familie en zijn moeder managet zijn professionele carrière. Beide acteurs en de visagiste banen zich ieder hun eigen weg door een wereld waarin hun afkomst belangrijker is dan hun dromen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.