• 9.383.850 stemmen

Mega Mindy

Mega Mindy seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Mega Mindy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mega Mindy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mega Mindy (Seizoen 6) dateert van 2013.

Mega Mindy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Mega Mindy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mega Mindy seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mega Mindy Serie Informatie

Mega Mindy is een Avontuur / Misdaad-serie uit 2006-2013. Geregisseerd door Matthias Temmermans met onder meer de acteurs Free Souffriau, Louis Talpe en Fred Van Kuyk .

Mieke Fonkel en Toby zijn agenten op het politiebureau in het dorp van commissaris Migrain. Mieke heeft in het geheim echter een superheld-alterego genaamd Mega Mindy. Mieke is te verlegen om voor haar mening uit te komen. Vooral de ijdele, bazige commissaris Migrain misbruikt dit en laat vooral haar allerhande karweitjes doen. Mieke is stiekem ook verliefd op Toby, maar durft hem dat niet te vertellen. Het frustrerende is dat Toby verliefd is op haar alter ego Mega Mindy. Mieke woont in het huis van opa en oma Fonkel, achter het snoepwinkeltje. Opa Fonkel is uitvinder, maar buiten Mieke en oma Fonkel weet niemand dit. De grootste uitvinding van opa is de capsule waarin Mieke verandert in haar alter ego Mega Mindy.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,11 met in totaal 45 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.