Château Planckaert seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Château Planckaert? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Château Planckaert.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Château Planckaert (Seizoen 6) dateert van 2025.
Château Planckaert Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Château Planckaert? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Château Planckaert seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Château Planckaert Serie Informatie
Château Planckaert is een Reality-serie uit 2020-2025.
Pater familias Eddy Planckaert wilde altijd al een charmante chambre d'hôtes in Frankrijk starten. Om die droom te verwezenlijken, kocht de hechte familie een kasteel in Frankrijk. Er is echter nog heel wat werk aan dit uitgebrand château. De familie wordt gevolgd tijdens de ingewikkelde uitdaging om het kasteel op te knappen, en om te toveren tot de verlangde chambre d'hôtes.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,92 met in totaal 13 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.