• 9.386.362 stemmen

Young Royals

Young Royals seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Young Royals? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Young Royals.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Young Royals (Seizoen 3) dateert van 2024.

Young Royals Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Young Royals? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Young Royals seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Young Royals Serie Informatie

Young Royals is een Drama / Romantiek-serie uit 2021-2024. Geregisseerd door Rojda Sekersöz met onder meer de acteurs Nikita Uggla, Uno Elger en Malte Gårdinger .

Wanneer prins Wilhelm aankomt op het prestigieuze internaat Hillerska, krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware zelf te ontdekken en erachter te komen wat voor leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen - maar wanneer hij onverwachts de volgende in de rij voor de troon wordt, wordt zijn dilemma groter omdat hij een keuze moet maken: liefde of plicht.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,91 met in totaal 57 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.