Die Bergretter seizoen 18?
Zal er een seizoen 18 beschikbaar komen voor de tv-serie Die Bergretter? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Die Bergretter.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Die Bergretter (Seizoen 17) dateert van 2025.
Die Bergretter Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 18) van Die Bergretter? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Die Bergretter seizoen 18 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Die Bergretter Serie Informatie
Die Bergretter is een Actie-serie uit 2009-2025. met onder meer de acteurs Robert Lohr, Markus Brandl en Stefanie von Poser .
Andreas Marthaler wil samen met zijn vriendin een klimschool openen in de Verenigde Staten. Voordat hij op reis gaat, woont hij de bruiloft bij van zijn beste vriend en leider van de bergredding, Stefan Hofer. Maar Stefan sterft de dag na de bruiloft door een ongeluk, terwijl hij met Andreas aan het klimmen is. Hij besluit de weduwe van zijn vriend, Emilie Hofer, en hun twee kinderen te helpen, precies zoals zijn vriend had gevraagd. Het accepteren van deze moeilijke situatie is niet gemakkelijk voor Emilie en Andreas. Ook wordt Andreas de leider van de Mountain Rescue Service in Ramsau, met de bijbehorende uitdagingen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 17 seizoenen.