• 9.384.422 stemmen

Hoe God Verscheen in Ghana

Hoe God Verscheen in Ghana seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Hoe God Verscheen in Ghana? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hoe God Verscheen in Ghana.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hoe God Verscheen in Ghana (Seizoen 1) dateert van 2021.

Hoe God Verscheen in Ghana Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Hoe God Verscheen in Ghana? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hoe God Verscheen in Ghana seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hoe God Verscheen in Ghana Serie Informatie

Hoe God Verscheen in Ghana is een Documentaire-serie uit 2021.

In dit tweeluik gaat Richards op onderzoek naar geloof en bezieling in Ghana en Nederland. Hij laat zien welke invloed het kolonialisme heeft gehad in Ghana en nog heeft op gelovige migranten in Nederland. Weinig mensen weten dat er evenveel christenmigranten als moslims is ons land zijn. In Afrikaanse landen groeit het christendom nog steeds. Is dat nog steeds het gevolg van de missie- en zendingsdrang van eeuwen geleden?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.