• 159.521 films
  • 9.825 series
  • 29.137 seizoenen
  • 609.051 acteurs
  • 355.428 gebruikers
  • 8.903.068 stemmen
Avatar
 
banner banner
Foundation

Foundation seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Foundation? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Foundation.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Foundation (Seizoen 3) dateert van 2024.

Foundation Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Foundation? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Foundation seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Foundation Serie Informatie

Foundation is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2021-2024. Geregisseerd door Alex Graves met onder meer de acteurs Jared Harris, Laura Birn en Lou Llobell .

Hari Seldon, een wiskundige, gebruikt een nieuwe wetenschap genaamd psychogeschiedenis om het einde van het huidige Galactische Rijk te voorspellen. Hij voorspelt dat de tijd tussen dit Galactische Rijk en het volgende 30 duizend jaar zal duren. Om dit te voorkomen onderneemt een groep bannelingen een monumentale reis om de mensheid te redden en de beschaving opnieuw op te bouwen. Dat alles doen ze tijdens het verloop van de val van het Galactische Rijk.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,23 met in totaal 39 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.