Boku no Hīrō Akademia seizoen 9?
Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Boku no Hīrō Akademia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Boku no Hīrō Akademia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Boku no Hīrō Akademia (Seizoen 8) dateert van 2025.
Boku no Hīrō Akademia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Boku no Hīrō Akademia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Boku no Hīrō Akademia seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Boku no Hīrō Akademia Serie Informatie
Boku no Hīrō Akademia is een Animatie / Actie-serie uit 2016-2025. Geregisseerd door Shouji Ikeno met onder meer de acteurs Daiki Yamashita, Nobuhiko Okamoto en Kenta Miyake .
Tachtig procent van de mensheid beschikt over superkrachten. Speciale scholen over de hele wereld leiden hun studenten op om superhelden te worden en hun krachten te ontwikkelen. Izuku Midoriya is een jongetje dat zonder krachten geboren is. Nochtans droomt hij ervan om ook een superheld te worden. Op een dag krijgt Midoriya de kans om zijn lot te veranderen na een onverwachte ontmoeting met de grootste held aller tijden: All-Might.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,53 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.