• 9.384.493 stemmen

Donna Leon

Donna Leon seizoen 9?

Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Donna Leon? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Donna Leon.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Donna Leon (Seizoen 8) dateert van 2009.

Donna Leon Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Donna Leon? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Donna Leon seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Donna Leon Serie Informatie

Donna Leon is een Misdaad / Drama-serie uit 2000-2010. Geregisseerd door Sigi Rothemund met onder meer de acteurs Uwe Kockisch, Julia Jäger en Michael Degen .

Commissaris Brunetti is een integere man die zich voortdurend geconfronteerd ziet met het gebrekkige rechtssysteem van Italië. Hij is afgestudeerd als advocaat, maar nam al op jonge leeftijd als agent bij de politie dienst. Als politieman met een juridische achtergrond is Brunetti vaak geneigd meer naar de juridische kant van misdaden te kijken. Brunetti is net als veel Italianen enorm toegewijd aan zijn gezin en een echte huisvader. Hij verwacht niets van het Italiaanse rechtssysteem, maar blijft toch op zoek naar gerechtigheid. Gebeurt dat niet via de officiële weg, dan definieert hij soms zijn eigen recht.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.