• 9.385.182 stemmen

Slisse & Cesar

Slisse & Cesar seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Slisse & Cesar? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Slisse & Cesar.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Slisse & Cesar (Seizoen 1) dateert van 1977.

Slisse & Cesar Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Slisse & Cesar? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Slisse & Cesar seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Slisse & Cesar Serie Informatie

Slisse & Cesar is een Komedie-serie uit 1977-1978. Geregisseerd door Juul Claes met onder meer de acteurs Ward de Ravet en Jan Reusens .

Deze reeks van Jos Gevers en Jeroom Verten speelt zich af in 1958 en draait rond de vriendschap tussen de rijke verzekeringsmakelaar Sander Slisse en de simpele César. Andere personages zijn Slisses vrouw Melanie, zijn zonen Rik en Jan, zijn dochter Tinneke en de eeuwige facteur die altijd om een druppel jenever komt bedelen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,42 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.