Der Masuren-Krimi seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Der Masuren-Krimi? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Der Masuren-Krimi.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Der Masuren-Krimi (Seizoen 4) dateert van 2025.
Der Masuren-Krimi Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Der Masuren-Krimi? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Der Masuren-Krimi seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Der Masuren-Krimi Serie Informatie
Der Masuren-Krimi is een Misdaad-serie uit 2021-2025. Geregisseerd door Sven Taddicken
Sporenonderzoeker Viktoria Wex reist naar het Poolse stadje Pasym, waar haar oom Fryderyk, die voor haar een echte vaderfiguur was, sinds enkele dagen vermist is. Een afscheidsbrief aan Viktoria wijst erop dat hij vrijwillig uit het leven is gestapt, maar wanneer ze in de kelder van Fryderyks huis het lijk van een onbekende man vindt, ontwikkelt de familie-aangelegenheid zich tot een misdaadonderzoek. Een tijd later wordt in de wouden van Mazurië een gevilde bizon teruggevonden, die door professionele stropers in de val is gelokt. Opnieuw een zaak om uit te pluizen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.