• 9.384.523 stemmen

Coyotes

Coyotes seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Coyotes ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Coyotes .

Het laatste bij ons bekende seizoen van Coyotes (Seizoen 1) dateert van 2021.

Coyotes Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Coyotes ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Coyotes seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Coyotes Serie Informatie

Coyotes is een Drama-serie uit 2021. met onder meer de acteurs Kassim Meesters, Steve Driesen en Léo Hainaut .

Kevin is een jong eenzaam scoutlid van de 46ste Sainte-Eulalie die valt voor Maria, het mooiste meisje van de groep. De dag na een dorpsfeest vindt Kevin een lijk, evenals enkele diamanten. Samen met zijn vriend van de Coyotes-partij, Ferret, besluit hij het lichaam verbergen, de diamanten te verkopen en het geld te verdelen met de rest van de Coyotes. Ze hebben echter geen rekening gehouden met de tussenkomst van een corrupte douaneagent en lid van de Indiase maffia die beiden op zoek zijn naar de diamanten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,91 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.