• 9.384.404 stemmen

Heels

Heels seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Heels? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Heels.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Heels (Seizoen 2) dateert van 2023.

Heels Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Heels? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Heels seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Heels Serie Informatie

Heels is een Drama-serie uit 2021-2023. Geregisseerd door Peter Segal met onder meer de acteurs Stephen Amell, Alexander Ludwig en Alison Luff .

Heels vertelt het verhaal over de mannen en vrouwen die hun dromen najagen in de wereld van professioneel worstelen. Het speelt zich af in een hechte gemeenschap in Georgia en volgt een twee broers en rivalen, Jack Spade en Ace Spade, die vechten over de erfenis van hun overleden vader. In de ring moet iemand de goede man spelen en iemand moet zijn aartsvijand spelen, de 'heel'. Maar in de echte wereld hebben de twee moeite met deze verhoudingen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.