Cómo Sobrevivir Soltero seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Cómo Sobrevivir Soltero? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Cómo Sobrevivir Soltero.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Cómo Sobrevivir Soltero (Seizoen 2) dateert van 2022.
Cómo Sobrevivir Soltero Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Cómo Sobrevivir Soltero? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cómo Sobrevivir Soltero seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Cómo Sobrevivir Soltero Serie Informatie
Cómo Sobrevivir Soltero is een Komedie-serie uit 2020-2022. met onder meer de acteurs Lucía Gómez-Robledo, Octavio Hinojosa Martínez en Alejandro Cuétara .
Op de avond dat Sebastián, een Mexicaanse acteur, zijn vriendin ten huwelijk vraagt, ontdekt hij dat ze is vreemdgegaan. Na een lange periode van tien jaar belandt hij weer in de datingwereld, maar zijn flirttechnieken zijn alles behalve geweldig. Samen met zijn vrienden tracht Sebastián op zoek te gaan naar de liefde, maar ook zij hebben veel pech op dat gebied.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.