• 9.385.546 stemmen

Panic

Panic seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Panic? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Panic.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Panic (Seizoen 1) dateert van 2021.

Panic Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Panic? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Panic seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Panic Serie Informatie

Panic is een Drama-serie uit 2021. Geregisseerd door Jamie Travis met onder meer de acteurs Olivia Scott Welch, Mike Faist en Jessica Sula .

In een klein stadje in Texas strijden de laatstejaarsstudenten elke zomer in een reeks uitdagingen, waarvan zij geloven dat dit hun enige kans is om aan hun omstandigheden te ontsnappen en hun leven te verbeteren. Maar dit jaar zijn de regels veranderd - de pot met geld is groter dan ooit en het spel is zelfs nog gevaarlijker geworden. De spelers zullen oog in oog komen te staan ​​met hun diepste, donkerste angsten en worden gedwongen te beslissen hoeveel ze bereid zijn te riskeren om te winnen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,96 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.